Utrinki in odmevi

Vodja kot coach – koristi novega načina vodenja v delovnih organizacijah

21. 02. 2023 Strokovno srečanje

Delovne organizacije se danes vedno pogosteje odločajo za vpeljavo coachinga, kot enega izmed temeljnih načinov doseganja najboljših rezultatov. Največkrat imajo vodilni zunanje coache, zelo pogoste so skupine internih coachev, redkeje pa je coaching namenjen raznolikim skupinam zaposlenih. Znanost pa ugotavlja, da coaching prinaša rezultate in bo ostal v delovnih organizacijah.

Več o …

Naše vrednote in coaching

23. 01. 2023 Strokovno srečanje

Ali se naše lastne vrednote skladajo z prevladujočimi vrednotami okrožja?  Kako naše vrednote podpirajo uspešen odziv na izzive časa?Kako lahko naše vrednote in skupne vrednote spreminjamo?  Pridružite se nam na  januarskem srečanju ”NAŠE VREDNOTE IN COACHING”, kjer bomo skupaj iskali odgovore na zgornja vprašanja.

Več o …

Ljuboživost kot coaching imperativ

13. 12. 2022 Strokovni dogodek in novoletno druženje

Obstaja točka, kjer začutimo temeljno zaupanje v življenje, kakršno je. Tam leži tudi občutek ljuboživosti, ki je neizrekljiv in nekonceptualen. To je občutek stika s celoto, z monado, z univerzalnim ali z božanskim v nas. Ta občutek leži v srcu. 

Več o …

Mentorstvo in coaching za voditeljstvo prihodnosti

15. 11. 2022 Strokovno srečanje

“Post epidemiološko” obdobje prinaša veliko potrebo pri spremembi vodenja organizacij, le-te pa bodo morale biti močno usmerjene v razvoj ljudi. Na strokovnem srečanju bomo predstavili izzive prihodnosti voditeljstva in kje so priložnosti, da le-te podpremo s coachingom in mentorstvom.

Več o …

Kongres coachev in mentorjev 2022

15. 06. 2022 Mednarodni kongres

Cilj letošnjega kongresa je pogledati v zakulisje coachinga in mentorstva. Poglobili se bomo v poslovno logiko in miselnost. Govorili bomo o potrebah, priložnostih in rezultatih.

Več o …

Proces zavednega razdruževanja

17. 02. 2022 Strokovno srečanje - NOV DATUM

Na srečanju smo odkrivali in raziskovali teorijo in prakso zavednega razdruževanja pri delu z čustvi ter njene aplikativosti v coachingu.

Več o …

Kje so meje coachinga?

14. 12. 2021 Strokovno srečanje

Vse manj zadovoljni, vse bolj izgoreli, vse bolj digitalno utrujeni. Kdaj je coach ali mentor prava oseba, ki lahko nudi pomoč in kdaj je bolje usmeriti osebe na strokovnjake, uspobljene za delo z zahtevnejšimi motnjami?

Več o …

Coaching timov / Coaching of teams

21. 09. 2021 Strokovno srečanje

Coaching timov bo učinkovit šele takrat, ko bomo kot coachi ali mentorji razvili svoje sposobnosti dela s sistemi na vseh ravneh – preprostih, zapletenih, kompleksnih in kaotičnih.

Več o …

Kongres coachev in mentorjev 2021

10. 06. 2021 Kongres

Kongres coachev in mentorjev 2021     Na kongresu smo govorili o trendih in aktualnih praksah, pri čemer smo se osredotočili predvsem na vpliv spremenjenih razmer v letu 2020 na sam proces izvajanja coachinga in mentorstva. Nadaljevali smo z drugim sklopom, ki je povezan z razvojem veščin in kompetenc v vlogi coacha in mentorja, saj

Več o …

Vloga coachinga pri razvoju korporacijske kulture – (do)živeti pot družbe Knaufinsulation

20. 04. 2021 Strokovno srečanje

Spoznajte potovanje korporacije skozi BITI (ugotoviti, kdo sem), DELATI (poskušati verodostojno živeti organizacijsko kulturo v varnem okolju) in ŽIVETI (izpostaviti se izzivom iz resničnega sveta, a vseeno živeti v skladu z načeli korporacijske kulture).

Več o …

Prijavi se na naše e-novice