Utrinki in odmevi

REFLEKSIVNA PRAKSA DR. Lise Lewis

25. 03. 2024 Strokovno srečanje

Refleksivna praksa – odkrijmo skrite zaklade. Na tokratnem strokovnem srečanju bomo preverili svoj pristop k refleksivni praksi: Ali sodelujemo? Si to želimo, pa nismo prepričani o najboljšem pristopu? Se aktivno vključujemo in želimo primerjati svoj pristop z drugimi? Postavljajmo vprašanja, bodimo radovedni in delimo svoje nasvete o tem, zakaj je refleksivna praksa tako pomembna, kaj jo dela tako vredno.

Več o …

COACHING IN PRODAJA

26. 02. 2024 Strokovno srečanje

Na našem drugem letošnjem srečanju bomo osvetlili vidike prodajne komunikacije, nišnega marketinga in določitve vrednosti storitev coachinga oziroma, kako iz vloge coacha prestopiti v vlogo prodajnika ali managerja lastnega podjetja.

Več o …

MEDSEBOJNO SPOZNAVANJE IN RAZKRIVANJE KOMPETENČNEGA OKVIRJA

29. 01. 2024 Povezovalno srečanje

Vabimo vas na  prvo srečanje v letu 2024, na katerem si bomo vzeli čas za medsebojno spoznavanje in se poglobili v kompetenčni okvir coachinga ter mentorstva. 

Več o …

Zbor članov 2023

21. 11. 2023 Zbor članov

Spoštovani člani Slovenskega coaching združenja in Združenja EMCC Slovenija, prijazno vabljeni, da se udeležite volilnega Zbora članov SCZ in EMCC Slovenije, ki bo potekal  v živo, dne 21. 11. 2023 v Kristalni palači, Ameriška cesta 8, v Ljubljani (3. nadstropje). Dnevni red: Izvolitev delovnega predsedstva Poročilo verifikacijske komisije o udeležbi na Zboru članov Poročilo o

Več o …

Adria 5 Day Challenge – projekt regionalne akreditacije

06. 11. 2023 Mentorska podpora za pridobitev individualnih akreditacij EMCC

Bližamo se začetku našega petdnevnega akreditacijskega izziva, kjer boste skupaj s kolegi iz regije (Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina in Srbija) in ob podpori mentorske ekipe EMCC, imeli priložnost prijave (v svojem jeziku) za mednarodno priznano akreditacijo EMCC Global coach/ mentor. KAKO SE PRIJAVITI? Za prijavo izpolnite prijavnico TUKAJ Ko prejmemo vašo prijavo, vam bomo

Več o …

Kongres coachev in mentorjev 2023

08. 06. 2023 Kongres

Pet generacij zaposlenih, nove tehnologije ter nove vrednote na trgu dela tkejo peto industrijsko revolucijo. Bomo ljudje v tej novi revoluciji (ponovno) zasedli osrednje mesto in bodo stroji služili nam? Kako nas pri tem podpirata coaching in mentorstvo? Kako nam pri tem lahko pomaga umetna inteligenca? Je možno partnerstvo med coachingom/mentorstvom in umetno inteligenco?

Več o …

Vodja kot coach – koristi novega načina vodenja v delovnih organizacijah

21. 02. 2023 Strokovno srečanje

Delovne organizacije se danes vedno pogosteje odločajo za vpeljavo coachinga, kot enega izmed temeljnih načinov doseganja najboljših rezultatov. Največkrat imajo vodilni zunanje coache, zelo pogoste so skupine internih coachev, redkeje pa je coaching namenjen raznolikim skupinam zaposlenih. Znanost pa ugotavlja, da coaching prinaša rezultate in bo ostal v delovnih organizacijah.

Več o …

Naše vrednote in coaching

23. 01. 2023 Strokovno srečanje

Ali se naše lastne vrednote skladajo z prevladujočimi vrednotami okrožja?  Kako naše vrednote podpirajo uspešen odziv na izzive časa?Kako lahko naše vrednote in skupne vrednote spreminjamo?  Pridružite se nam na  januarskem srečanju ”NAŠE VREDNOTE IN COACHING”, kjer bomo skupaj iskali odgovore na zgornja vprašanja.

Več o …

Ljuboživost kot coaching imperativ

13. 12. 2022 Strokovni dogodek in novoletno druženje

Obstaja točka, kjer začutimo temeljno zaupanje v življenje, kakršno je. Tam leži tudi občutek ljuboživosti, ki je neizrekljiv in nekonceptualen. To je občutek stika s celoto, z monado, z univerzalnim ali z božanskim v nas. Ta občutek leži v srcu. 

Več o …

Mentorstvo in coaching za voditeljstvo prihodnosti

15. 11. 2022 Strokovno srečanje

“Post epidemiološko” obdobje prinaša veliko potrebo pri spremembi vodenja organizacij, le-te pa bodo morale biti močno usmerjene v razvoj ljudi. Na strokovnem srečanju bomo predstavili izzive prihodnosti voditeljstva in kje so priložnosti, da le-te podpremo s coachingom in mentorstvom.

Več o …

Prijavi se na naše e-novice