Pripravljalno srečanje za sodelovanje v Adria 5-Days Challenge

27. 08. 2024 Pripravljalno srečanje

 

 

Z namenom povečati zavedanje in znanje o profesijah coachinga in mentorstva, v sodelovanju z regionalnimi profesionalnimi coaching združenji EMCC Slovenija, EMCC Hrvaška in EMCC Srbija pod okriljem EMCC Global, organiziramo pripravljalno srečanje o standardih profesije, kompetencah profesionalnih coachov in mentorjev, postopku akreditacije pri EMCC Global ter vlogi supervizije v coachingu in mentorstvu.

Pripravljalno srečanje je namenjeno coachem in mentorjem, uporabnikom coachinga in mentorstva ter vsem, ki uporabljajo coaching slog pri svojem delu z ljudmi in  vsem, ki jih zanima kako pridobiti mednarodno individualno akreditacijo za coacha ali mentorja, ki jih podeljuje EMCC Global (European Mentoring and Coaching Council). 

Na srečanju  bomo predstavili postopek pridobitve individuane akreditacije za profesionalnega coacha & mentorja, vse pogoje in obveznosti, potrebno dokumentacijo ter razjasnili vsa morebitna vprašanja v povezavi s procesom in vam tako pomagali pri odločitvi za sodelovanje v Adria 5DC.

Pripravljalno srečanje bo potekalo online 27. avgusta ob 18 uri,  vodila  pa ga bo Jasna Knez, ambasadorka EMCC Slovenije ter EMCC Global EIA Assessor & Verifier.

Srečanje je brezplačno. Na podlagi izpolnjene prijavnice, vam bomo nekaj dni pred srečanjem poslali Zoom povezavo.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo.

SCZ in EMCC Slovenija


 

PrijavnicaPrijavi se na naše e-novice