Zbor članov Slovenskega coaching združenja

22. 09. 2020 Vabilo na zbor članov

Spoštovani člani Slovenskega coaching združenja,

vabimo vas na REDNI ZBOR ČLANOV Slovenskega coaching združenja, ki bo potekal v torek, 22. septembra 2020, ob 17:00 uri v Kristalni palači (IBM – Innovation center v 3. nadstropju), Ameriška cesta 1, 1000 Ljubljana.

Predlog dnevnega reda 

  1. Poročilo o delu združenja v letu 2019/20
  2. Predstavitev programa dela za leto 2020/21
  3. Sugestije in predlogi

Zbor članov bo trajal 1 uro.

V Upravnem odboru združenja si želimo, da bi poslanstvo našega združenja udejanjali skupaj z vsemi člani, zato vas vabimo, da se nam 22. septembra 2020 ob 17.00 pridružite v čim večjem številu  Zaradi zagotavljanja varnosti in zdravja je prijava na Zbor članov obvezna. 

Z lepimi pozdravi,
Upravni odbor SCZ

Prijavnica na Zbor članov SCZOpomnik za plačilo članarine za leto 2020

Spodbujamo vas k plačilu članarine za leto 2020 zaradi uveljavljanja pravic in odgovornosti članov, ki izhajajo iz statuta združenja.

Članarina za leto 2020 znaša 75,00 EUR. S plačilom le-te pridobite članstvo v SCZ in EMCC Slovenija in ste upravičeni do bonitet, ki izhajajo iz naslova članstva v SCZ in EMCC Slovenija (EMCC  Global). Na spodnji povezavi si oglejte

KORISTI ČLANSTVA v SCZ

Podatki za plačilo članarine: Članarino v višini 75,00 EUR poravnate na TRR SI56 0288 9026 2154 782 (NLB Ljubljana) do srede, 9. septembra 2020, s pripisom imena in priimka člana/članice za kogar se plačuje članarina.
Na e-pošto euronobile@gmail.com nam pošljite scan plačila in obenem sporočite podatke za izstavitev računa:

1. na podjetje – v tem primeru potrebujemo polni naslov podjetja, ime in priimek osebe, ki je včlanjena in davčno številko podjetja ali
2. na fizično osebo – v tem primeru prosimo za vaše ime, priimek in polni naslov

 

Vabljeni na strokovno srečanje Vpliv organizacijske (coaching) kulture na spremembo vedenja

 

Neposredno po zboru članov, od 18h do 20h, sledi strokovno srečanje v obliki predstavitve in diskusije na temo: Vpliv organizacijske (coaching) kulture na spremembo vedenja oz. pod izvirnim naslovom HOW DOES THE COACHEE’S ORGANIZATION INFLUENCE BEHAVIOUR CHANGE FOLLOWING COACHING? Naša gostja bo dr. Rebecca Jones, izredna profesorica na področju coachinga na Henley Business School, University of Reading, UK, avtorica knjige Coaching with Research in Mind. Rebecca bo z nami online, diskusijo pa bo v živo vodila dr. Sabina Đuvelek, članica strokovnega sveta SCZ  in članica strokovnega sveta EMCC Slovenija.

Strokovno srečanje je za člane Slovenskega coaching združenja in člane Združenja EMCC Slovenija brezplačno.

VEČ O PROGRAMU IN PRIJAVA

Prijavi se na naše e-novice