REFLEKSIVNA PRAKSA DR. Lise Lewis

25. 03. 2024 Strokovno srečanje
REFLEKSIVNA PRAKSA DR. Lise Lewis

Refleksivna praksa – odkrijmo skrite zaklade

Refleksivna praksa je temelj učinkovitega učenja in razvoja strokovnjakov ter se dejavno spodbuja kot del postopka globalne akreditacije EMCC za strokovno prakso. Kot coachi, mentorji in supervizorji, ki sledimo Globalnemu kodeksu etike, smo odgovorni za to, da smo najboljši v storitvah, ki jih ponujamo in zagotavljamo strankam.

Na tokratnem strokovnem srečanju bomo preverili svoj pristop k refleksivni praksi: Ali sodelujemo? Si to želimo, pa nismo prepričani o najboljšem pristopu? Se aktivno vključujemo in želimo primerjati svoj pristop z drugimi? Postavljajmo vprašanja, bodimo radovedni in delimo svoje nasvete o tem, zakaj je refleksivna praksa tako pomembna, kaj jo dela tako vredno.

Dr. Lise Lewis, nekdanja predsednica EMCC Global (2011-2017), danes podpira in promovira aktivnosti EMCC Global kot posebna ambasadorka, zlasti prek spletnih seminarjev, konferenc in gostovanj na globalnih dogodkih v širši skupnosti coachinga, mentorstva in supervizije.  Lise, kot Master Coach in supervizorka coachev in mentorjev, v celoti podpira koristi in promocijo akreditacije s priznavanjem prakse. Usposabljanja za coache, mentorje in supervizorje, ki jih izvaja njeno podjetje Bluesky International, so akreditirana na vseh ravneh in vključujejo individualne akreditacijske postopke. Lise deluje po vsem svetu in redno prispeva k mednarodnim projektom z brezplačnim coachingom in supervizijami, zato je z navdušenjem sprejela nagrado zmagovalke EMCC izbora  globalne supervizije za leto 2019. Po uspešni objavi njene knjige “Relational Feedback: Why Feedback Fails and How to Make it Meaningful” (Odnosne povratne informacije: za kaj je povratna informacija neuspešna in kako jo narediti smiselno) je Lise povabljena, da napiše drugo knjigo, v kateri bodo predstavljene študije primerov povratnih informacij v organizacijah, ki temeljijo na uporabi metode The Relational Leadership WAY  (Odnosno vodenje WAY). Sporočite ji, če imate zgodbo, ki jo želite povedati. Lise rada preživlja čas z družino in se druži s prijatelji, preizkuša različne izzive – najbolj pustolovski je skok s padalom – in se redno rekreira, zlasti s svojim psom Charliejem

 


 

INFORMACIJE

KDAJ? Srečanje bo potekalo 25. marca 2024 od 17:00 do 19:00 ure

KJE? Kristalna palača, Ameriška cestra 8, Ljubljana (prostori IBM, 3. nadstropje)

KOTIZACIJA: Strokovno srečanje je brezplačno za člane:

  • SCZ (Slovenskega coaching združenja),
  • Združenja EMCC Slovenija (European Mentoring and Coaching Council Slovenija)

Za nečlane znaša kotizacija 30,00 (vključuje DDV). Kotizacijo nakažete po predhodni prijavi na račun Združenje EMCC Slovenija SI56 020110263473354 pred srečanjem s pripisom svojega imena in priimka ter e-naslova.  Po srečanju vam bomo izdali račun na želeni e-naslov.

Če se prijavljate preko pravne osebe, prosimo, da v prijavni obrazec vnesete tudi vse podatke o pravni osebi ter davčno številko organizacije.

————-

S potrditivijo splošnih pogojev (brez česar prijava ni možna), se strinjate, da:

  • je skrajni rok za morebitno odjavo 48 ur (2 dni) dni pred dogodkom. Odjava mora biti pisna.
  • vam bomo v primeru odjave 1 dan pred dogodkom, zaračunali administrativne stroške v višini 30 odstotkov kotizacije, pri kasnejši odjavi ali v primeru, da odjave niste poslali, pa v celoti.
  • vam bomo v primeru neudeležbe na dogodku zaradi bolezni, zaračunali administrativne stroške v višini 10 odstotkov kotizacije. V tem primeru morate organizatorju, kot dokazilo, predložiti bolniški list.
  • da je kotizacijo potrebno poravnati najmanj 48 ur pred dogodkom. Po dogodku vam bomo na želeni e-naslov poslali račun.

 

PRIJAVNICAPrijavi se na naše e-novice