Rudi Tavčar

Zakaj počnem to kar počnem? Ta notranje radovednost je rdeča nit mojega dela že od študijskih let dalje. Po diplomi iz psihologije sem končal še MBA in delal na vodilnih delih v marketingu. Vzporedno sem se izobraževal še iz Imago terapije (in še več drugih smeri) in tako pri svojem delu povezujem poslovno zgodovino in psihološko terapevtska znanja. Sedaj že dvajset let vodim delavnice poslovnih pogajanj, komuniciranja, reševanja medosebnih konfliktov in konfliktov v skupinah, upravljanje s spremembami, gradnja učinkovitih skupin, uravnavanje poslovnega in zasebnega življenja, zadovoljstvo zaposlenih…. Sem aktiven mediator in coach, avtor uspešnice Psihologija pogajanj in soavtor več učbenikov o mediaciji in pogajanjih in ustanovitelj Pogajalske Akademije.

Usposabljanja za coaching in certifikati
Moja osebna stran/My personal page - http://www.ruditavcar.com
Pogajalska Akademija/Negotiations Academy - www.pogajanja.si
Mirabi - partnersko svetovanje in delavnice - www.mirabi.org
Društvo mediatorjev Slovenije/Slovenian Mediators Association - www.slo-med.si
Imago Slovenija – Slovensko društvo za Imago terapijo/Slovenian Imago Therapy Association – www.imagoslovenija.net
Specializacija
Imago terapevt, vodim delavnice poslovnih pogajanj, komuniciranja, reševanja medosebnih konfliktov in konfliktov v skupinah, upravljanje s spremembami, gradnja učinkovitih skupin, uravnavanje poslovnega in zasebnega življenja, zadovoljstvo zaposlenih…. Sem aktiven mediator in coach.