Iris Kline Arih

Iris Kline Arih

Se sprašujete, kako povsem naravno spodbuditi spremembe, ki si jih želite? Kako priti do skladnosti s svojimi željami, cilji in vizijo? Kako povečati pozornost in ustvarjalnost ter ohraniti zdravje skozi ravnovesje delo-prosti čas?

Vabljeni na resonančni coaching, ki vodi k samoopazovanju in izkušanju novih vidikov sebe. S pomočjo sistematično vodenega procesa, učinkovitih vaj in meditacije boste vse bolj vibracijsko usklajeni s svojimi cilji – v resonanci. Začeli boste docela izkoriščati svoje potenciale. Razvili boste nove navade in opustili omejujoča prepričanja ter na ta način prišli do večje sproščenosti, jasnosti in ustvarjalnosti. Zdravi in uspešni boste, vaše življenje pa bo dobilo več smisla.

Resonančna coachinja. Direktorica zavoda Učenje za življenje. Po izobrazbi univerzitetna diplomirana ekonomistka z večletnimi izkušnjami v tržnem komuniciranju. Žena, mama, prijateljica, športnica, kuharica.

Moj življenjski moto: Uspeh je živeti svojo resnično naravo.

Usposabljanja za coaching in certifikati
Kutschera-Resonanz® Coach, Institut Kutschera, Dunaj
Leta izkušenj Od leta 2016
Vrsta Eksterni
Specializacija
Na področju podpore ljudi pri njihovi osebnostni in poslovni rasti sodelujem z organizacijami in posamezniki v obliki predavanj, delavnic in coachinga.
Supervizor Stefan Kutschera, Institut Kutschera

Prijavi se na naše e-novice