Vita Zorko

Sem raziskovalka življenja in kreatorica neskončnih možnosti za drugačno prihodnost. Vsak izmed vas je kreator svojega lastnega življenja. Z vsako mislijo, prepričanjem in izbiro že ta trenutek kreirate svoj jutri, pojutrišnjem, naslednji mesec, naslednje leto, naslednjih pet let,… Koliko od vas kreira to kar mora, kar se spodobi, kar se popolnoma prilega v to realnost? Koliko izmed vas pa si upa pogledati onkraj tega in zaživeti sebe ter tako doprinesti svetu največ in še več kar lahko? Vsak izmed vas je namreč unikaten s svojim lastnim zavedanjem, znanjem in vedenjem.  Sedaj je pravi čas za to, da stopite v svojo lastno moč in vi postanete resnično Vi, kar ste vedno bili, le da ste se skrivali za tančicami te resničnosti. Ali ste pripravljeni iti preko svojih omejitev in izbrati sebe na lahkoten, radosten in veličasten način? Pri tem sem vam lahko povabilo in v doprinos vaši osebni rasti z velikim naborom najrazličnejših coaching tehnik in orodij, ki vas bodo opolnomočile, da stopite korak naprej in izberete to kar za vas resnično deluje. Kakšna energija, prostor, zavedanje in izbira ste lahko, da dosežete vse kar si želite?

Moj življenjski moto: Vse življenje k meni priteka lahkotno, radostno in veličastno.

Usposabljanja za coaching in certifikati
Wellness coaching
Prehranski coaching