Bojan Brank

Dragi Bojan, v spominu na tvojo plemenitost, modrost in ljubezen te ohranjamo v svojih srcih, molče, v besedah in dejanjih.

V letih 1991 do 2009 sem v funkciji generalnega direktorja vodil DHL International/ DHL Ekspres Slovenija. Od leta 2008 v lastnem podjetju Abena d.o.o. delujem kot poslovni svetovalec, trener poslovnih veščin in coach. Bil sem ustanovni član in guverner ameriške gospodarske zbornice ter, po prevzemu DHL s strani Deutsche Post, član upravnega odbora nemško-slovenske gospodarske zbornice. V obdobju 2012-2013 sem bil, v interim vlogi, predsednik uprave Luke Koper. Kot član Nadzornih svetov sem deloval v velikih sistemih (Luka Koper, Marcator) – v mandatu 2019 do 2023 ponovno vodim Nadzorni svet Slovenskih železnic ter Nadzorni odbor Slovenskega coaching združenja. Sem član strateškega sveta Fakultete za logistiko Univerze v Mariboru in mentor mladim podjetnikom v okviru CEED Slovenija. Sem avtor več strokovnih člankov s področja coacinga, vodenja in obvladovanja sprememb. Diplomiral sem iz splošnega managementa (Ashridge/ Hult & London City University). Aktivno sem sodeloval na vseh konferencah SCZ. S področja coachinga se vsako leto dodatno izobražujem v okviru WEBCS (World Executive Business Coaching Summit). Sem nosilec črnega pasu iz tradicionalnega šotokan karateja.

Usposabljanja za coaching in certifikati
Poslovni svetovalec, trener poslovnih veščin in coach.
Izobraževanja v okviru WEBCS (World Executive Business Coaching Summit).
Leta izkušenj Od leta 1991
Specializacija
Poslovni svetovalec, trener poslovnih veščin in coach.