Dr. Danijela Brečko

E-pošta: daniela.brecko@planetgv.si

Telefon/Mobilni telefon: 041/79 86 55

MOJ COACHING PRISTOP

S pomočjo coachinga sem dosegla lastni samouvid, zato je zame coaching daleč najučinkovitejša metoda (samo)učenja. Že zelo zgodaj sem (spričo raznolikosti pomembnih drugih) dojela, da so naključja, ki si mi dogajajo v življenju, sporočila s katerimi lahko nekaj storim ali pa ne storim ničesar. Hitro sem spoznala, da v življenju ne potrebujem receptov, ampak predvsem prava vprašanja – vprašanja, ki so dregnila v globine moje biti in narekovala raziskovanje globine lastne osebnosti. Prava vprašanja (sem) iščem povsod in vselej - kjer koli me vodi pot, hodim osredotočeno in ozaveščeno. Spoznanja, ki (sem) jih pridobivam s pomočjo samouvida , sama težijo k prenosu... Planet GV, ki ga soustvarjam že 20 let, si je že pred leti nadel poslanstvo dviGVednosti, ki ponuja različne razlage: dvig znanja, dvig radovednosti, ali pa dvig ozaveščenosti . Reference ozaveščenosti gradim vsak dan, pri srečevanju z ozaveščenimi ljudmi, z osredotočeno pozornostjo na vsako situacijo v katero vstopam, z čustveno senzibilnostjo in empatijo do sogovornikov, z odgovornostjo do slehernega trenutka, v katerega vstopam vsak dan močneje z intuitivnim vpogledom in intuitivnim komuniciranjem.

IZVAJAM COACHING ZA PODROČJE

• Kariera
  • Osebni razvoj
  • Voditeljstvo, vodenje in motivacija

Prijavite se na naše e-novice in prejeli boste aktualne informacije o coachingu.

Združenje DejavnostiKontaktPrijava za člane

O združenju