Utrinki in odmevi

Zbor članov 2023

21. 11. 2023 Zbor članov

Spoštovani člani Slovenskega coaching združenja in Združenja EMCC Slovenija, prijazno vabljeni, da se udeležite volilnega Zbora članov SCZ in EMCC Slovenije, ki bo potekal  v živo, dne 21. 11. 2023 v Kristalni palači, Ameriška cesta 8, v Ljubljani (3. nadstropje). Dnevni red: Izvolitev delovnega predsedstva Poročilo verifikacijske komisije o udeležbi na Zboru članov Poročilo o

Več o …

Adria 5 Day Challenge – projekt regionalne akreditacije

06. 11. 2023 Mentorska podpora za pridobitev individualnih akreditacij EMCC

Bližamo se začetku našega petdnevnega akreditacijskega izziva, kjer boste skupaj s kolegi iz regije (Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina in Srbija) in ob podpori mentorske ekipe EMCC, imeli priložnost prijave (v svojem jeziku) za mednarodno priznano akreditacijo EMCC Global coach/ mentor. KAKO SE PRIJAVITI? Za prijavo izpolnite prijavnico TUKAJ Ko prejmemo vašo prijavo, vam bomo

Več o …

Kongres coachev in mentorjev 2023

08. 06. 2023 Kongres

Pet generacij zaposlenih, nove tehnologije ter nove vrednote na trgu dela tkejo peto industrijsko revolucijo. Bomo ljudje v tej novi revoluciji (ponovno) zasedli osrednje mesto in bodo stroji služili nam? Kako nas pri tem podpirata coaching in mentorstvo? Kako nam pri tem lahko pomaga umetna inteligenca? Je možno partnerstvo med coachingom/mentorstvom in umetno inteligenco?

Več o …

Vodja kot coach – koristi novega načina vodenja v delovnih organizacijah

21. 02. 2023 Strokovno srečanje

Delovne organizacije se danes vedno pogosteje odločajo za vpeljavo coachinga, kot enega izmed temeljnih načinov doseganja najboljših rezultatov. Največkrat imajo vodilni zunanje coache, zelo pogoste so skupine internih coachev, redkeje pa je coaching namenjen raznolikim skupinam zaposlenih. Znanost pa ugotavlja, da coaching prinaša rezultate in bo ostal v delovnih organizacijah.

Več o …

Naše vrednote in coaching

23. 01. 2023 Strokovno srečanje

Ali se naše lastne vrednote skladajo z prevladujočimi vrednotami okrožja?  Kako naše vrednote podpirajo uspešen odziv na izzive časa?Kako lahko naše vrednote in skupne vrednote spreminjamo?  Pridružite se nam na  januarskem srečanju ”NAŠE VREDNOTE IN COACHING”, kjer bomo skupaj iskali odgovore na zgornja vprašanja.

Več o …

Ljuboživost kot coaching imperativ

13. 12. 2022 Strokovni dogodek in novoletno druženje

Obstaja točka, kjer začutimo temeljno zaupanje v življenje, kakršno je. Tam leži tudi občutek ljuboživosti, ki je neizrekljiv in nekonceptualen. To je občutek stika s celoto, z monado, z univerzalnim ali z božanskim v nas. Ta občutek leži v srcu. 

Več o …

Mentorstvo in coaching za voditeljstvo prihodnosti

15. 11. 2022 Strokovno srečanje

“Post epidemiološko” obdobje prinaša veliko potrebo pri spremembi vodenja organizacij, le-te pa bodo morale biti močno usmerjene v razvoj ljudi. Na strokovnem srečanju bomo predstavili izzive prihodnosti voditeljstva in kje so priložnosti, da le-te podpremo s coachingom in mentorstvom.

Več o …

Kongres coachev in mentorjev 2022

15. 06. 2022 Mednarodni kongres

Cilj letošnjega kongresa je pogledati v zakulisje coachinga in mentorstva. Poglobili se bomo v poslovno logiko in miselnost. Govorili bomo o potrebah, priložnostih in rezultatih.

Več o …

Proces zavednega razdruževanja

17. 02. 2022 Strokovno srečanje - NOV DATUM

Na srečanju smo odkrivali in raziskovali teorijo in prakso zavednega razdruževanja pri delu z čustvi ter njene aplikativosti v coachingu.

Več o …

Kje so meje coachinga?

14. 12. 2021 Strokovno srečanje

Vse manj zadovoljni, vse bolj izgoreli, vse bolj digitalno utrujeni. Kdaj je coach ali mentor prava oseba, ki lahko nudi pomoč in kdaj je bolje usmeriti osebe na strokovnjake, uspobljene za delo z zahtevnejšimi motnjami?

Več o …

Prijavi se na naše e-novice