Srečanja

Srečanja Slovenskega coaching združenja so namenjena članom združenja kot tudi simpatizerjem in podpornikom Združenja. Na njih obravnavamo strokovne teme in novosti na področju coachinga, del srečanja pa namenimo obravnavi splošnih zadev združenja. Vsako leto SZC organizira štiri letna srečanja, po potrebi oz. glede na interes pa tudi pogosteje.

 
 
 

Vabimo vas na 3. strokovno srečanje Slovenskega coaching združenja

Vabimo vas na 3. strokovno srečanje Slovenskega coaching združenja

Pozdravljeni članice in člani,

v soboto, 5. marca 2016 smo za vas pripravili prav poseben dogodek, strokovno srečanje slovenskih in hrvaških coachev, kjer si bomo izmenjali sodobne trende v caochingu in spoznali različne pristope in načine dela v coachingu. Ob tej priložnosti bomo ob koncu srečanja izvedli tudi Zbor članov Slovenskega coaching združenja.

Za vas smo pripravili zanimiv in pester program, ki si ga lahko ogledate v priponki.

Za uspešno strokovno povezovanje se trudi upravni odbor Slovenskega coaching združenja, soustvarjamo pa ga mi vsi z našo lastno aktivacijo, zato se čimprej prijavite na srečanje, najkasneje pa do srede, 2. marca 2015 na e-pošto coaching.zdruzenje@gmail.com ali na 041 77 55 88 (Primož) oz s prijavnim obrazcem na spletni strani Slovenskega coaching združenja.

Udeležba je za člane brezplačna, za nečlane pa znaša 20 EUR, ki se plača na račun SCZ 56 1010 0005 3291 407 (Banka Koper).

Za vas se trudimo,

Danijela, Roman, Franci in Primož

 
 
 

Prijavi se na naše e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in prejeli boste aktualne informacije o coachingu.

 
 
Združenje DejavnostiKontaktPrijava za člane

O združenju

Vodstvo

 

Članstvo

Kontakt

 

Konference

Srečanja

Usposabljanja

Tel: +386 41 775 588

E-pošta: 
coaching.zdruzenje@gmail.com

Prijavite se v sistem:

Prijava za člane

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.