Srečanja

Srečanja Slovenskega coaching združenja so namenjena članom združenja kot tudi simpatizerjem in podpornikom Združenja. Na njih obravnavamo strokovne teme in novosti na področju coachinga, del srečanja pa namenimo obravnavi splošnih zadev združenja. Vsako leto SZC organizira štiri letna srečanja, po potrebi oz. glede na interes pa tudi pogosteje.

 
 
 

UTRINKI IZ SPOMLADANSKEGA STROKOVNEGA SREČANJA SCZ

UTRINKI IZ SPOMLADANSKEGA STROKOVNEGA SREČANJA SCZ

V soboto 5. marca 2016 je v Restavraciji Glažuta potekalo Spomladansko srečanje slovenskega coaching združenja. Srečanja se je udeležilo preko 60 udeležencev iz Slovenije in sosednje Hrvaške. Letošnje spomladansko strokovno srečanje je tako potekalo v duhu izmenjave znanj in izkušenj med slovenskimi in hrvaškimi coachi.

Srečanje smo začeli s predavanjem dr. Yurija Yatska, fizika ruskega rodu, o pomenu zavestnega in osredotočenega delovanja za osebni razvoj. Dr. Yuri nas je opozoril, da se človek v povprečju le 2 do 3 minute na dan svobodno in zavestno odloča, ves preostali čas pa ima vključenega avtomatskega pilota, ki ga je človeku vsilila družba in množični mediji. Čas svobodnega odločanja lahko posameznik poveča le tako, da poveča globino in hitrost svoje pozornosti. Poudaril je še, da je od zavestnega in osredotočenega delovanja odvisen tako osebni razvoj kot razvoj družbe v prihodnosti. Vse pa se začne pri človeku in njegove pozornosti ter opazovanja slehernega objekta.

Več si lahko preberete tukaj.

Oglejte si fotogalerijo dogodka:

(Celotno galerijo si lahko ogledate na tej povezavi.)

 
 
 

Prijavi se na naše e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in prejeli boste aktualne informacije o coachingu.

 
 
Združenje DejavnostiKontaktPrijava za člane

O združenju

Vodstvo

 

Članstvo

Kontakt

 

Konference

Srečanja

Usposabljanja

Tel: +386 41 775 588

E-pošta: 
coaching.zdruzenje@gmail.com

Prijavite se v sistem:

Prijava za člane

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.